facebook
^Oldal tetejére

 • 1 Edőspuszta Club Holtel
  Az Edőspuszta Club Holtelben szobák,lakosztályok folyosók szőnyegpadló fektetését végeztük. A végeredmény önmagáért beszél…
 • 2 Me Outlet Center
  M3 Outlet Center Polgár több üzlet felújítási munkálatai és laminált parkettázása.
 • 3 Hotel Délibáb
  A Hotel Délibáb szobák,lakosztályok folyosók szőnyegpadló lerakását végeztük bordűrözéssel.
 • 4 Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség
  Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség Immanuel Otthona /Fogyatékkal élők Szociális Intézménye/ Speciális PVC padló fektetése középen érdesített piros PVC csíkkal az ott lakók közlekedésének megkönnyítésére.
 • 5 Fészek lakópark
  Fészek Lakópark /Debrecen/ minden családi ház parkettázási munkálatai, laminált hagyományos és laminált parketta lépcsőre rakását is vállaltuk.

ER-KE KFT

megbízhatóság, minőség, alacsony ár

Rólunk

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Cégünk fő tevékenységi köre a melegburkolás. Hogy ez mit takar magában? Sokan nem tudják. Egyszerű a válasz: minden ami meleg….laminált parkettázás, hagyományos parkettázás, szőnyegpadló fektetése, PVC padló fektetése.

1998-ban kezdtem foglalkozni a melegburkolással. Abban az időben még parkettagyártó üzemet is üzemeltettem. Így volt szerencsém kitanulni a parkettagyártás minden fortélyát, és nagy szakmai ismeretre tettem szert.

Később a laminált parketta kezdte élni fénykorát. 2000-óta a DIEGO DEBRECEN KFT partnereként bedolgozunk a boltnak, mint melegburkolók. (Amit ott vásárolnak melegburkolatot, azt munkatársaim és én szakszerű munkával rakjuk le az ügyfeleknek.)

Fő célunk, hogy a megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek. A minőség a legfontosabb számunkra, így garanciát vállalunk munkáinkra.
Fennállásunk óta sikerült a lakosság és a közületi munkák magasabb színvonalának is megfelelnünk.

 

Ha nincs ideje a vásárlásra, az anyagot is tudjuk biztosítani kedvező áron.