facebook
^Oldal tetejére

 • 1 Edőspuszta Club Holtel
  Az Edőspuszta Club Holtelben szobák,lakosztályok folyosók szőnyegpadló fektetését végeztük. A végeredmény önmagáért beszél…
 • 2 Me Outlet Center
  M3 Outlet Center Polgár több üzlet felújítási munkálatai és laminált parkettázása.
 • 3 Hotel Délibáb
  A Hotel Délibáb szobák,lakosztályok folyosók szőnyegpadló lerakását végeztük bordűrözéssel.
 • 4 Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség
  Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség Immanuel Otthona /Fogyatékkal élők Szociális Intézménye/ Speciális PVC padló fektetése középen érdesített piros PVC csíkkal az ott lakók közlekedésének megkönnyítésére.
 • 5 Fészek lakópark
  Fészek Lakópark /Debrecen/ minden családi ház parkettázási munkálatai, laminált hagyományos és laminált parketta lépcsőre rakását is vállaltuk.

ER-KE KFT

megbízhatóság, minőség, alacsony ár

Üdvözöljük a weboldalunkon!

Sok emberben nem tiszta a kép, hogy az építőiparban, mit takar a melegburkolás szó. Diplomatikusan azt mondhatnánk, ami nem hidegburkolás. De ez a válasz nem a mi stílusunk.

A melegburkolás: szőnyegpadló, pvc szőnyeg, laminált padló, hajópadló, lambéria lerakása, felhelyezése. Mi ezeket vállaljuk.

Ma már ezekből a termékekből is nagyon széles a kereskedelem kínálata.

Bátran mondhatjuk, hogy naprakészek vagyunk a legszélesebb körben használt anyagok ár-érték arányával, amit szívesen megosztunk önökkel.

Kölcsönösen jó a kereskedésekkel a kapcsolatunk, ami abban mutatkozik, hogy kedvezményt kapunk ha mi vásárolunk, a jó termék meg kedvezményesen a tisztelt megrendelőé.